学习啦 初中英语 外研版 ▏七年级上册Module1My classmates单元检测试题!

外研版 ▏七年级上册Module1My classmates单元检测试题!

今天和大家分享的是七年级上册Module1 My classmates单元检测试题,一定要及时练练哟!


外研版 ▏七年级上册Module1My classmates单元检测试题!


Module1 My classmates单元检测试题


一. 单项选择(共10小题;共10分)


 1.                  a cat. We do not know                  name.

A. It is; its B. Its; it is C. It is; it is D. It is; is

 2. I                 twelve. He                 eleven. We                 good friends.

A. am; is; are B. is; are; am C. am; are; is D. are; is; am

 3. This is                  mother, and                  name is Mary.

A. her; his B. my; her C. your; his D. his,his

 4. Mr. Zhang teaches                  Chinese. We like                  class very much.

A. my; her B. me; his C. our; his D. us; his

 5. — Are you Bob?

—                 

A. Yes, he is. B. No, I amn’t. C. No, I’m not. D. Yes, I’m.

 6. How old              your brother? And how old             you?

A. is; are B. are; is C. are; are D. is; is

 7. — Where                   you                 ?

— I’m from Beijing.

A. are; from B. do; from C. are; come

 8. The man is David Smith. Smith is his                  name and David is his                 name.

A. family, first B. first, family C. first, last D. family, full

 9. — How about                  to the movie?7

— OK.

A. going B. to go C. go D. went

10. — Hi! My name’s Tim. It’s my first time to be here.

—                 .

A. Very well, thank you B. It’s all right

C. That would be very nice D. Nice to meet you


二. 单词拼写(单句首字母填空)(共5小题;共5分)


11. We are from China and we are C                .

12. Ted is an A                 boy; he comes from the U.S.A.

13. Washington D.C. is a beautiful modern city and it’s the c                 of America.

14. — Is e                 here today?

— Yes, we are.

15. My new friend is an English boy. He’s from E                .


三. 单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共5小题;共5分)


16. Do you know the                 (首都) of Canada?

17. Her cousin comes from                 (英格兰).

18. I’m From China. I speak                 (汉语).

19. He is a lazy boy. He never gets good                 (成绩).

20.                 (每个人) loves to have a trip there.


四. 完形填空(共10小题;共15分)


        Mr. Green     21     from London. He     22     English in a school. He can speak(说)    23     Chinese. He     24     to Chinese classes(课) every week(每周). He likes     25     in China very much. He     26     a son and a daughter. They go     27     school every day. They     28     very hard(努力). Now they can     29     some Chinese. They study in     30     same school.


21. A. is B. are C. come D. coming

22. A. teach B. teaches C. teaching D. say

23. A. any B. some C. the D. many

24. A. go B. goes C. going D. to go

25. A. live B. to living C. lives D. to live

26. A. has B. have C. to have D. has to

27. A. on B. at C. in D. to

28. A. study(学习) B. studies C. studying D. are study

29. A. speaks B. speak C. to speak D. to speaks

30. A. a B. an C. the D. /


五. 阅读理解(共18小题;共36分)


A

Dear Nancy,

        My name is Xiao Ming. I want to be in a club in our school. I’m not famous now. But maybe I can be famous someday! I can’t sing, dance or act in movies, but I can do many other things. I can play three instruments: the guitar, the violin and the drums. I think I can be in the music club. Maybe I can be a famous musician. I like to read storybooks and I can write stories. Maybe I can be a famous writer. I like sports, too, but I don’t think I can be a famous and successful sportsman. Can I join you?

Yours,

 Xiao Ming    


31. What’s the meaning of the underlined word “instruments” in Chinese?

A. 乐谱 B. 乐器 C. 乐章 D. 工具


32. What can’t Xiao Ming do?

A. Write stories. B. Play the violin.

C. Act in movies. D. Play the drums.


33. Xiao Ming thinks he can be a famous                  or a famous writer.

A. musician B. actor C. sportsman D. singer


34. What clubs do you think Xiao Ming can join?

A. Sports club and music club.

B. Paint club and music club.

C. Swimming club and reading club.

D. Chess club and art club.


B

        I’m Ms Yang. I’m a teacher in No. 1 Middle School. This is Li Lei. He is Chinese. He is in Class 2, Grade 1. He is my student, and my son, too. He is 12.

        That girl is Jean. She is English. She is 11. And that boy is Jack. He is American. He is 10. They’re Li Lei’s classmates.

        I’m their Chinese teacher. All the students and the teachers in our school have two names: an English name and a Chinese name. My English name is Mary. Li Lei’s English name is Tom. Jean’s and Jack’s Chinese names are Wei Wei and Zhang Li. Their English teacher Miss. Jin’s English name is Sue.


35. Who is Ms Yang?

A. She is an English teacher. 

B. She is Li Lei’s mother.

C. She is Sue. 

D. She is American.


36. Where does Jack come from?

A. China. B. England. 

C. America. D. Japan.


37. Ms Yang’s English name is                 .

A. Mary B. Sally C. Jean D. Sue


38. What is Miss. Jin?

A. A doctor. B. A teacher. 

C. A student. D. A boy.


39. Jean’s Chinese name is                 .

A. Wei Wei B. Zhang Li 

C. Jean Jin D. Jean Zhang


C

        Most(大多数的) English people have three names: a first name, a middle name and a family name. For example (例如), my full name (全名) is Ann Alan Green. Ann is my first name. Alan is my middle name. Green is my family name. People don’t use(使用) their middle names very much. So we can say Ann Green. We can say Miss or Mrs. Green. But we can’t say Miss Ann or Mrs. Ann. It’s different from (不同于) Chinese names. In China, the family name is in front of the given name.


40. In China, the                  is in the front.

A. given name B. family name C. middle name


41. In England, the last name is the                 .

A. given name B. middle name C. family name


42. The man’s name is John Alan King; you can say                 .

A. Mr. John B. Mr. Alan C. Mr. King


43. The teacher’s name is Mary Joan Read;you can say                 .

A. Miss Read B. Miss Mary C. Miss Joan


D

Jenny began to go to school when she was at the age of six. She liked her first day very much. Her teacher, Miss Black, was very nice,too.

At the end of the second day, the other children left the classroom after school, but Jenny stayed behind and waited. At first, Miss Black had some work to do and did not see Jenny, but then she looked up and saw her.

“Why not go with the others, Jenny?” she asked her kindly, “Did you want to ask me some questions?”

“Yes, Miss Black,” Jenny said.

“What is it?” Miss Black asked.

  “What did I do in school today?” Jenny said.

Miss Black laughed, “What did you do in school today?” she said, “Why did you ask me that, Jenny?”

“Because I’m going home now,” Jenny answered, “and my mother’s going to ask me.”


44. Jenny went to school                 .

A. when she was too old

B. when she was at the age of seven

C. when she was six years old

D. when she was old


45. The second day,Jenny didn’t go with                 .

A. her teacher B. her classmates

C. her mother D. her father


46. Why did Jenny stay behind and wait after school?Because she                 .

A. had some homework to do

B. waited for her mother

C. Waited for her teacher to come

D. wanted to ask her teacher a question


47. What question did Jenny ask her teacher?

A. What did you do in school today?

B. Did you want to ask me some questions?

C. Why didn’t you go with the others?

D. What did I do in school today?


48. —Why did Jenny ask such a question?

—Because                 .

A. her mother always wanted to know it

B. she was going to go home

C. her teacher always wanted to know it

D. she didn’t like her teacher


六. 阅读与表达(判断式)(共5小题;共10分)


A: Good morning!23344856

B: Good morning! What’s your name, please?

A: My name is Kitty. And you?

B: I’m Peter.

A: Nice to meet you!

B: Nice to meet you, too. What class are you in?

A: I’m in Class 4, Grade 2. What class are you in, Peter?

B: I’m in Class 3, Grade 1.

A: How old are you?

B: I’m eleven. And how old are you?

A: I’m twelve. Who is your English teacher?

B: Mr. King.

A: Oh. He’s my English teacher, too.


 根据短文内容,判断正误,正确的为T,错误的为F。


49. Kitty is in Class 4, Grade 1.

50. Peter is 11.

51. Their(他们的) English teacher is Mr. King.

52. Peter and Kitty are in the same grade.

53. Peter and Kitty are old friends.


七. 补全对话(选择)(共5小题;共10分)


Li Kai: 54.                

Ma Jun: Hello, Li Kai!

Li Kai: How are you?

Ma Jun: 55.                 How are you, Li Kai?

Li Kai: I’m fine, too. 56.                

Ma Jun: Good morning, Peter. 57.                

Peter: Good morning, Ma Jun.

Ma Jun: Nice to meet you.

Peter: 58.                


A. Hello, Peter! 

B. This is my friend, Peter.

C. Good afternoon, Li Kai. 

D. Hello, Ma Jun!

E. Nice to meet you too. 

F. I’m Ma Jun.

G. Fine, thank you.


【参考答案】

一. 单项选择

1. A  2. A  3. B  4. D  5. C  

6. A  7. A  8. A  9. A 10. D

二. 单词拼写(单句首字母填空)

11. Chinese 12. American 13. capital

14. everybody/everyone 15. England

三. 单词拼写(根据中文提示拼写单词)

16. capital 17. England 18. Chinese

19. grades 20. Everyone

四. 完形填空

21. A 22. B 23. B 24. B 25. D

26. A 27. D 28. A 29. B 30. C

五. 阅读理解

31. B 32. C 33. A 34. A 35. B

36. C 37. A 38. B 39. A 40. B

41. C 42. C 43. A 44. C 45. B

46. D 47. D 48. A

六. 阅读与表达(判断式)

49. F 50. T 51. T 52. F 53. F

七. 补全对话(选择)

54. D 55. G  56. B 57. F 58. E



本文来自网络,不代表学习啦立场,转载请注明出处:http://www.xuexila.net/8551.html

作者: 学习啦

联系我们

联系我们

18187870083

在线咨询: QQ交谈

邮箱: [email protected]

工作时间:周一至周五,9:00-17:30,节假日休息

关注微信
微信扫一扫关注我们

微信扫一扫关注我们

返回顶部